Čo jesť po cvičení a nepribrať

16.12.2013 18:21

Milí priatelia,

určite poznáte ten pocit, keď už počas záverečnej meditácie vám behá v hlave len myšlienka na to, čo zjete ako prvé po príchode domov. Najmä večer po tréningu je veľmi dôležitý výber jedla. Nechceme predsa zaťažiť naše telo prílišným trávením, keď sa má naopak, pomaly pripravovať na večerný oddych a spánok. Keďže mnohí ľudia sa venujú cvičeniu až podvečer po práci, je veľmi dôležité nepokaziť si dobrý skutok pre naše telo zbytočne ťažkým jedlom.  

Veľmi sa teším, že vám môžem predstaviť unikátny projekt od Lucky Méresovej, inštruktorky Zumby, ktorá sa okrem vášni pre pohyb a tanec, venuje aj zdravej výžive.

Rozhodla sa uľahčiť vám premýšľanie o tom, čo je zdravé a vhodné zjesť ešte večer po cvičení. Oslovila ďalších 22 popredných inštruktorov na Slovensku a v Čechách a spoločne sme vytvorili jedinečnú kuchársku knižku Z fitka do kuchyne alebo Čo jesť po cvičení a nepribrať.

Okrem môjho receptu nájdete v knižke až 30 zdravých receptov na chutné a rýchle večere a tiež zoznam jedál, ktorým by ste sa mali vyhýbať a naopak, ktoré sú telu prospešné.

Verím, že vám knižka pomôže udržať si zdravé a krásne telo, aby ste mali ešte väčšiu radosť z pohybu :)

Zakúpiť si ju môžete len ako eknihu na tomto linku:

https://www.cojestpocviceni.sk/?a_box=jgnytsxe